OVER ONSJE

Van kleins af aan ben ik een creatieve duizendpoot; tekenen, schilderen, knutselen, als het maar iets creatief was, was ik gelukkig. Op mijn 14de begon ik te naaien, ik leerde het grotendeels mezelf aan met vallen en opstaan. Na jaren oefenen, uitproberen, opnieuw proberen, geslaagde en soms ook minder geslaagde creaties werd ik stilletjes aan “verslaafd” aan m’n naaimachine. In 2015 besliste ik om van een zeer leuke hobby mijn bijberoep te maken.

Zo richtte ik in 2015 Katrutsel op en maak ik nu reeds 7 jaar gepersonaliseerd naai- en borduurwerk.

De vraag naar geboortecadeaus, toilettassen, rugzakken en tassen kende de laatste jaren een grote stijging. Heel fijn, zo’n succes, maar het werd moeilijker en moeilijker om mooie, duurzame en waterafstotende stof te vinden voor het maken van rugzakken en (toilet)tassen.

Maar Katrien zou Katrien niet zijn als ze dit niet zou proberen op te lossen en zo kwam ik op een zot idee, “Wat als ik nu gewoon zelf stof begin te ontwerpen?”

Van een nogal zot idee is na heel wat opzoekwerk, ontwerpen en uittesten een – al zeg ik het zelf – kei leuke eerste collectie aan waterafstotende stoffen overgebleven!

Ben je benieuwd naar de collectie en wat Katrutsel allemaal maakt?

Neem dan snel HIER en HIER een kijkje! 


Ooooohhh jaaa!!
Lachen doen we ook graag!!