'DE BOBET'

De Bobet is een rugzak die ontstaan door de grote vraag naar mooie en handige kleuterrugzakken. Doordat kindjes, ouders, juffen en meesters zo enthousiast zijn over dit model, hebben we een volledig patroon uitgewerkt! En omdat niet alleen kleuters nood hebben aan mooie en handige rugzakken, hebben we ook grote ‘volwassene’ versie gemaakt en beschreven. 

Het patroon en de handleiding zijn uitgebreid getest, door onze testers. Zij maakten een voor een hun eigen unieke resultaat.

'DE ANNELOT'

De “Annelot” toiletzak is ontstaan in mijn vroegere jaren als naaister! Ik wou een handige toiletzak creëren, waar toch veel in kon, waar de flesjes recht in konden staan en die handig was om mee te nemen op kamp of op de camping! Je hebt het ongetwijfeld zelf ook al mogen ervaren. Je gaat douche, maar zo weinig plek om dingen te zetten of te hangen! Zo is het idee ontstaan van de ‘hangbare’ toiletzak!

 

De Annelot toiletzak is uitgetest door ervaren en beginnende naaisters. Voor de ervaren naaisters onder jullie spreekt dit voor zich waarschijnlijk. De beginnende naaisters hebben enkel wat hulp nodig gehad bij de rits. Maar hebben het ook tot een top eindresultaat gebracht. Dus durven is gewoon de boodschap.